Lidmaatschap

 

Het lidmaatschap van de Belgian Cane Corso Club is toegankelijk zowel voor mensen die (nog) niet in het bezit zijn van een Cane Corso als voor eigenaren van een Cane Corso met of zonder stamboom, kortom voor iedereen die het ras in zijn hart draagt.

Leden genieten van meerdere voordelen, waaronder korting op evenementen georganiseerd door de club, een periodieke digitale nieuwsbrief met nieuws en updates en korting op het maken van officiële röntgenfoto’s bij dierenkliniek ‘Aan de Heikant’.

Leden-fokkers (occasioneel of professioneel), al dan niet in het bezit van een kennelnaam, kunnen een aanvraag doen om houder te worden van de fokkerskaart, tegen een tarief dat voor 2019 vastgesteld werd op 20€ per jaar.
Houders van de fokkerskaart verbinden zich ertoe het verenigingsfokreglement te respecteren en genieten van de rechten die hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie hierover verwijzen we u naar ons fokreglement.

De lidmaatschapsbijdrage wordt in de club geïnvesteerd zodat deze haar leden nog beter ten dienste kan staan. Wenst u lid te worden van de Belgian Cane Corso Club, vul dan het lidmaatschapsformulier in.

 

Jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage (bedrag inclusief inschrijfkosten en verzekering):

40€ per lid + 20€ (optioneel) voor de fokkerskaart

20€ per lid van hetzelfde gezin, woonachtig op hetzelfde adres

15€ per jeugdlid (- 18 jaar)

 

Lidmaatschapsbijdrage na 30 juni (bedrag inclusief inschrijfkosten en verzekering):

20€ per lid + 20€ (optioneel) voor de fokkerskaart

10€ per lid van hetzelfde gezin, woonachtig op hetzelfde adres

7,5€ per jeugdlid (- 18 jaar)

 

Houders van de fokkerskaart die hun pupkopers lid wensen te maken van de BCCC (binnen de 4 maanden na geboorte van een nest) kunnen dit doen tegen een verlaagd tarief. Contacteer ons per e-mail (contact@canecorsoclub.be) voor de voorwaarden.